· 

Geurenparadijs

Skins Cosmetics - Wilhelminastraat 19 Breda

De discussie is al zo oud als de wereld: hoe verhouden vorm en inhoud zich tot elkaar? Wat mij betreft zijn vorm en inhoud zoveel mogelijk één en dat geldt zeker voor een geur, ook al zullen sommigen vinden dat een parfumeriewinkel slechts vorm is. Ik vind dat niet. Een mooie geur is een verrijking, ze vult me aan, versterkt me door de luxe en het comfort die ze biedt.

 

Geuren verdienen een vorstelijke behandeling en Skins Cosmetics in Breda biedt dat in overvloed. Wat een majestueuze winkel! Als je binnenkomt baad je je in licht en ruimte. Dit wordt veroorzaakt door de twee niveaus waardoor de winkel een hoogte krijgt, die samen met de inrichting overweldigt door de klasse die het uitstraalt. De meeste winkels van Skins heb ik zo langzamerhand bezocht en ze zijn allemaal prachtig, maar deze is van de buitencategorie.

 

Als klant werd ik behandeld alsof ik een Nassau was. Vriendelijk, kundig en enthousiast is een mooie combinatie. Daarnaast kregen we nog allerlei toeristische en culinaire tips.

 

De collectie is uitgebreid en exclusief, zie ook de website. Van dit geurenkabinet wordt iedereen vrolijk.

 

Tot slot heeft Skins een prachtige bonus, het ziet uit op het tuinterras van hun buren, Anne & Max, waar je heerlijk kunt lunchen of een borrel kunt drinken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0